Online licenc aktiválás - CNC Keller 2020

CNC KELLER Wuppertal - magyarországi vezérképviselet
2004 - 2020
Tartalomhoz ugrás
Online licenc aktiválás

Hálózati licencekhez küldünk Önnek egy úgynevezett CmStick-et. A stick sorozatszáma elöl a fémrészen található, amit bedugaszolunk a számítógép USB portjába. A licenc aktiválási folyamatában ez a sorozatszám bekerül a CNC KELLER licenc-adatbankjába.

Miután a CNC KELLER elkészítette a megbízáshoz tartozó szoftvercsomagot, fog kapni egy emailt két ticket-számmal, amennyiben mindkét technológiát megrendelte: 1x a maráshoz, 1x az esztergáláshoz. Ezek körülbelül így néznek ki: "License key: AEPJ6-MQG9K-JZX2M-JRY25-SAEBP"

Ezután a http://activation.cnc-keller.com webhelyen a copy & paste (másolás és beillesztés) funkcióval kérjük beilleszteni ezt a kódot, és aktiválni a CmStick-re.
A stick sorozatszáma egyébként ellenőrzés céljából megjelenik a webhelyen is (ha elmulasztotta bedugaszolni a sticket, akkor nem jelenik meg).

A fenti műveletet 2x kell elvégezni a 2 technológiára (marás és esztergálás).

Ahhoz, hogy a licenceket később az oktató helyiségben a hálózatra is aktiválja, még egy bejegyzést kell beírnia az úgynevezett CodeMeter Control Center-ben.
Ez a telepítési utasítás két utolsó oldalán van elmagyarázva: 3.5 fejezet "Activating the license server":Vissza a tartalomhoz