SYMplus - CNC Keller 2020

CNC KELLER Wuppertal - magyarországi vezérképviselet
2004 - 2020
Tartalomhoz ugrás

Zászlóshajónk az oktatásban és továbbképzésben

Gyorsabban tanulni

Egyre fokozódnak a szakmai követelmények, egyre kevesebb idő áll rendelkezésre a tananyag egyes részeinek az elsajátítására. Ezért egyre nagyobb szerepet kapnak az olyan didaktikus taneszközök, amelyekkel hatékonyan lehet közvetíteni a tananyagot a tanulók felé.
A CNC területén a SYMplus mércét jelent: interaktív oktatási elemeket, amelyekkel az ipari tanulók önállóan tudnak dolgozni, áttekinthető kezelői felületeket, a lényeges dolgokra való összpontosítást. Szemléletes súgók, impozáns szimuláció. Egységes rendszer a CNC-programozás valamennyi módszeréhez. A négylépcsős piramis szimbolizálja és osztja fel a CNC oktatási koncepciót: a Virtuális Műhely a maga nemében páratlan!

Alapját ez a VIRTUÁLIS MŰHELY képezi, amelyben az ipari tanuló játszva sajátítja el a CNC gépekkel kapcsolatos témák megközelítését.


PALplus

A második részben a CNC-programozás DIN szerinti alapjairól van szó, valamint az ISO-vizsgára való előkészítésről. A kezdeteket interaktív MULTIMÉDIA-rész könnyíti meg, a SZIMULÁTORBAN pedig szabadon lehet programozni.
A kettőt együttesen PALplus-nak nevezzük.

Vezérlés-specifikus szimulátor ("vezérlés-szimulátor")

A VEZÉRLÉS-SPECIFIKUS SZIMULÁTOROK területén elmélyíthető bizonyos típusú, a gyakorlatban szóba jövő vezérlésekkel kapcsolatos tudás. A HEIDENHAIN és a SIEMENS aktuális vezérléseit éppúgy támogatjuk, mint a GILDEMEISTER, MAHO, DECKEL, TRAUB stb. még mindig széles körben elterjedt régebbi típusait.

CAD/CAM

A piramis csúcsát az igen könnyen megérthető CAD/CAM modul képezi. A grafikus dialógusban való programozás lényeges könnyebséget jelent komplex munkadaraboknál, és az ipari tanuló számára felvázolja a DIN-programozás korszerű alternatíváját. A KELLER CAD/CAM-je segítségével ezen kívül híd épül a gyakorlat irányába: a posztprocesszorral szempillantás alatt a CNC-gépre alkalmas, azonnal lefuttatható program készül. Igazi öröm és motiváció minden ipari tanuló számára!

A PRÓBAVERZIÓHOZ KATTINTSON A LENTI KÉPEK EGYIKÉRE!SYMplus marás


SYMplus esztergálás


Vissza a tartalomhoz